Over onze producten

 

De producten van Pheroservice-feromonen.nl zijn al jarenlang in binnen- en buitenland gewild.

 

 

Waarom vaste klanten onze feromonen parfums kopen:

·        Maar liefst 5 tot 8 verschillende menselijke feromonen in de hoogste concentraties

·        De beste combinaties van menselijke feromonen verkrijgbaar

·        Scherpe kwaliteitseisen, strenge controle op onze parfums

·        Goede service

 

 

Pheroservice-feromonen.nl is al sinds 2001 actief in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Denemarken. 

 

 

 

Wat maakt onze producten zo goed? 

Uit onderzoek blijkt dat formules met een veel verschillende feromonen in hoge concentraties het beste presteren. Onze productlijn bevat de beste kwaliteit synthetische, menselijke feromonen, en veel verschillende feromonen met ieder een eigen specifieke uitwerking. Door zorgvuldig uitgekiende verhoudingen geven onze parfums het gewenste effect. Het gaat er niet zozeer om dat je veel feromonen in hoge concentraties in een flesje stopt, want feromonen kunnen ook tegen elkaar in werken. Het is belangrijk dat de juiste feromonen in de juiste verhoudingen bij elkaar worden gevoegd zodat ze elkaars werking aanvullen en versterken. Met maar liefst 5 tot 8 verschillende feromonen per product, bieden wij de hoogste concentraties die je kunt vinden. Daar zijn wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, dan ook heel transparant over.

 

Niet-goed-geld-terug-garantie

Wij garanderen je de allerbeste kwaliteit feromonenproducten. Ben je toch niet tevreden over een van onze producten? Geen probleem. Wij hanteren een niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na de aankoop.

 

Hoe gebruik je feromonen?

Net als een parfum, spray je twee of drie keer op schone huid, bijvoorbeeld op je hals of aan de binnenkant van je polsen. Op deze plekken genereert de huid de meeste warmte, wat de prestatie van onze feromonenformules vergroot. Feromonen zijn alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

 

Hebben feromonen een geur?

De ongeparfumeerde versies van onze producten zijn niet volledig geurloos (zodra je ze aanbrengt op een schone huid vervliegt deze geur echter snel). Deze versies zijn bedoeld om in combinatie, of gemengd met je eigen favoriete parfum of deodorant te gebruiken. Naast de ongeparfumeerde producten bieden we met trots onze exclusieve geparfumeerde formules aan op basis van natuurlijke etherische oliën. Vrouwen kunnen kiezen uit de geuren Under the Rose, en Vanille. Mannen uit EarthWoodMetal, Sandalwood Musk en Black Spice.

 

Hoe werken feromonen?

Onze exclusieve feromonenformules ontlokken een onderbewuste, chemisch-zintuiglijke reactie bij mensen in je directe omgeving. De parfums creëren gevoelens van vertrouwen, ontspanning, aantrekkingskracht zelfvertrouwen, verminderde geremdheid en sensualiteit. Leuk om bijvoorbeeld tijdens het daten te proberen.

 

Maximale resultaten worden behaald bij personen die zich binnen een straal van 3 meter bevinden. Al binnen 7 seconden na blootstelling, beginnen de feromonen het gedrag van anderen te beïnvloeden. De volledige werking begint na 30 tot 60 seconden. De effecten van feromonen werken 4 tot 6 uur na aanbrenging door.