Voor gays en lesbiennes

Van een extra dosis spanning tussen twee gay mannen tot een prettig gevoel van vertrouwen en intimiteit voor lesbiennes – ervaar het zelf. Geef een avondje uit een spannende boost of zorg voor wat extra sensualiteit in de slaapkamer. Bekijk ons ruime assortiment voor de feromonen die bij jou passen.

 

Feromonen formules speciaal voor gays en lesbiennes. 

 

DONNA AMORE - vrouw tot vrouw

Bestel
  • Beschrijving
Donna Amore is ontwikkeld om heimelijk andere vrouwen aan te trekken. Deze ‘vrouw-vrouw’ formule is ontwikkeld om een gevoel van vertrouwen en intimiteit tussen vrouwen te vergroten.

Deze feromonenformule is samengesteld uit een geavanceerde combinatie van menselijke feromonen die intimiteit van vrouw tot vrouw, gevoelens van verwantschap en intense sensualiteit stimuleren.

Een doorbraak in feromonentechnologie, die verhoogde aantrekkingskracht tussen vrouwen mogelijk maakt. Een vleug van dit feromonenparfum zorgt voor een gevoel van verleiding dat maakt dat je dit moment wilt vastpakken om nooit meer los te laten.

 

Ongeparfumeerd

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: cyclomethicone, alcohol [4:1] 

 

 

Feromoneninhoud

· 4 verschillende feromonen

· 16 mg feromonen per fles

· 25 mg copulines per fles

 

 

 

Samenstelling: Cyclomethicone, Dimethicone, Alcohol, Vitamin-E Acetate, human copulins, alpha-androstenol, estratetraenol, dehydroepiandrosterone sodium sulfate, androstanone.

 

L'UOMO AMORE - voor man tot man

Bestel
  • Beschrijving

L’Uomo Amore voor gay mannen is een feromonengeur die de spanning tussen twee mannen stimuleert. Deze unieke feromonenformule is ‘MEN ONLY’. De formule is ontwikkeld om jou en je partner te ontspannen en stimuleert tegelijkertijd intense erotiek en aantrekkingskracht. Geef je seksleven een boost met deze krachtige innovatieve formule voor meer seksuele prikkels en passie. L’Uomo Amore gay feromonenspray brengt het beste in gay mannen naar boven zodat zij met succes leuke mannen aantrekken. Vaarwel, remmingen!

 

Ongeparfumeerd

 

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: cyclomethicone, alcohol [4:1] 

 

 

Feromoneninhoud

· 3 verschillende feromonen

· 18 mg feromonen per fles

· 28 mg copulines per fles

 

 

 

Samenstelling: Cyclomethicone, Dimethicone, Alcohol, Vitamin-E Acetate, androstadienol, androstanone, androstenone, dehydroepiandrosterone sodium sulfate.