Voor vrouwen

 

Extra verleidelijk en vrouwelijk, of iemand een gevoel van vertrouwen, respect en zelfverzekerdheid geven – waar kies jij voor? Bekijk onze parfums met feromonen en kies er één die bij jou past.

 

Feromonenformules en parfums voor vrouwen om mannen aan te trekken. 

 

 

ALFA DONNA - voor vrouwen - de bad girl formule

  • Beschrijving
Alfa Donna is ontwikkeld voor de bad girl. Trek mannen aan met deze verleidelijke formule voor de alfavrouw. Wees assertief, zelfverzekerd, brutaal zonder gêne en voel je onweerstaanbaar.

Met 5 verschillende feromonen (17,4 mg per fles) en 28 mg copulines per fles is Alfa Donna een krachtige en zeer verleidelijke feromonenformule.

Deze feromonenformule is vooral geschikt voor energieke vrouwen, die mannen willen laten verlangen naar hun aanraking. Alfa Donna verrijkt jouw natuurlijke feromonenhandtekening met een krachtige mix van synthetische feromonen. De formule geeft je een intens magnetisch aura. Mannen raken in trance in jouw nabijheid.    

 

Kies je geur: ongeparfumeerd, Romantic Flower, Tangerine Dream

 

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: cyclomethicone, alcohol [4:1]

 

 

Feromoneninhoud

· 5 verschillende feromonen

· 17,4 mg feromonen per fles

· 28 mg copulines per fles

 

 

Samenstelling: estratetraenol, epiandrosterone, androstanone, beta-androstenol, tetrahydrodeoxycorticosterone, menselijke copulines, cyclomethicone, dimethicone, alcohol, vitamine-E acetaat, sodiumsulfaat.

CHARME - voor vrouwen - voor de zelfverzekerde vrouw

  • Beschrijving
Een vrouw met ervaring is sexy. Je zit lekker in je vel en straalt dat ook uit door deze feromonenformule. Je weet wat je wilt en wie je wilt. Voor de zelfbewuste vrouw die graag (jongere) mannen aantrekt. Charme geeft ervaren, zelfbewuste vrouwen een jeugdige en zelfverzekerde uitstraling.

Charme is de krachtigste feromonenformule voor vrouwen met 7 verschillende feromonen (21,35 mg per fles) en 20 mg copulines per fles.

Combineer zelfverzekerdheid met een frisse, jeugdige uitstraling: daar vallen mannen voor.  

 

Kies je geur: ongeparfumeerd, Romantic Flower, Tangerine Dream

 

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: cyclomethicone, alcohol [4:1] 

 

Feromoneninhoud

· 7 verschillende feromonen

· 21,35 mg feromonen per fles

· 20 mg copulines per fles

 

 

 

Samenstelling: estraetraenol, alpha-androstenol, dehydroepiandrosterone, phenylandrosten-3a-ol, androstanone, beta-androstenol, dehydroisoandrosterone, menselijke copulines, cyclomethicone, dimethicone, alcohol, vitamine-E acetaat, sodiumsulfaat.

 

CORPORATIVO - unisex - vertrouwen, zelfverzekerdheid, respect

  • Beschrijving
Corporativo is een unieke formule, die zorgt dat je ontspannen bent. Het parfum creëert tegelijk een aura van vertrouwen, zelfverzekerdheid en respect om je heen. Ook stimuleert het soepele communicatie. 

Corporativo is zeer geschikt voor zakelijke gesprekken en onderhandelingen. Net als voor een sollicitatiegesprek of rijexamen. Corporativo geeft jou als drager een sereen aura en stimuleert onbewust je directe omgeving om open en toegankelijk te zijn. Een wereld aan nieuwe mogelijkheden gaat voor je open.

Deze feromonenformule is geschikt voor mannen en vrouwen en bevat 7 verschillende feromonen en 19,7 mg feromonen per fles.

 

Ongeparfumeerd

 

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: cyclomethicone, alcohol [4:1] 

 

Feromoneninhoud

· 7 verschillende feromonen

· 19,7 mg feromonen per fles

 

 

 

 

Samenstelling: androstanone, androstenone, androsterone, epiandrosterone, dehydroepiandrosterone, alpha-androstenol, dehydroisoandrosterone, cyclomethicone, dimethicone, alcohol, vitamine-E acetaat, sodiumsulfaat. 

 

Alter Ego voor vrouwen - de vertrouwde formule voor vrouwen met 3 menselijke feromonen

feromonen.nl - alter ego voor vrouwen - 284x420px_20160411152355
  • Beschrijving

Het eerste product in zijn soort met een krachtige combinatie van de drie meest effectieve menselijke feromonen (0,010% Androstenon, 0,020% Androstenol, en 0,015% Androsteron)op oliebasis. Laboratorium gecertificeerd en gegarandeerd!

Het feromonengehalte van de versie voor vrouwen is ook geschikt voor jongere mannen, of voor degenen die aandacht zoeken van jongere dames. Alter Ego voor vrouwen heeft een hoger Androstenol (het feromoon dat een uitstraling van vriendelijkheid, betrouwbaarheid, en aantrekkelijkheid geeft) gehalte, en een verhoudingsgewijs lager Androstenon gehalte.

Alter Ego voor vrouwen is licht geparfumeerd. Deze geur vervliegt binnen korte tijd, maar de feromonen zelf blijven nog vele uren doorwerken!

 

Inhoud 7,5ml

 

PPA voor vrouwen - Androstenol en copulinen voor de Grrrr... mannen

feromonen.nl - ppa voor vrouwen - 284x420px_20160411152450
  • Beschrijving

Androstenol is één van de voornaamste vrouwelijke feromonen, waardoor mensen zich gemakkelijker openstellen voor jouw charmes. Androstenol maakt mensen vriendelijk en praatgraag, doordat het de drager betrouwbaar en aardig doet overkomen. Voor extra effectiviteit bevat PPA voor vrouwen tevens een hoge concentratie Copulinen om mannen aan te trekken – 0,005% menselijke copulinen per gewicht. Copulinen roepen de GRRR in mannen op!

 

15ml fles met 2,25mg feromonen.