SHOP

Onze nieuwe productlijn bevat de beste kwaliteit feromonen voor mensen in de hoogste concentraties. Met maar liefst 5 tot 8 verschillende feromonen per product om het effect te creëren dat jij wil.

Stoere, sexy geuren voor mannen en onweerstaanbare, sensuele parfums voor vrouwen, op basis van natuurlijke etherische oliën. Of kies een ongeparfumeerde versie, om te combineren met je eigen parfum.

 

Origineel cadeau

Ontdek zelf dat je meer succes, meer mensen én meer fun aantrekt. Of geef ze aan een ander cadeau. Onze nieuwe feromonen parfums worden geleverd in een stijlvolle, glazen parfumfles.

 

CHARME - voor vrouwen - voor de zelfverzekerde vrouw

Bestel
  • Beschrijving
Een vrouw met ervaring is sexy. Je zit lekker in je vel en straalt dat ook uit door deze feromonenformule. Je weet wat je wilt en wie je wilt. Voor de zelfbewuste vrouw die graag (jongere) mannen aantrekt. Charme geeft ervaren, zelfbewuste vrouwen een jeugdige en zelfverzekerde uitstraling.

Charme is de krachtigste feromonenformule voor vrouwen met 7 verschillende feromonen (21,35 mg per fles) en 20 mg copulines per fles.

Combineer zelfverzekerdheid met een frisse, jeugdige uitstraling: daar vallen mannen voor.  

 

Kies je geur: ongeparfumeerd, Romantic Flower, Tangerine Dream

 

Productbeschrijving

· 1 fles bevat 36 ml

· 230 sprays per fles

· verpakking: Italiaans design glazen fles

· basis: cyclomethicone, alcohol [4:1] 

 

Feromoneninhoud

· 7 verschillende feromonen

· 21,35 mg feromonen per fles

· 20 mg copulines per fles

 

 

 

Samenstelling: estraetraenol, alpha-androstenol, dehydroepiandrosterone, phenylandrosten-3a-ol, androstanone, beta-androstenol, dehydroisoandrosterone, menselijke copulines, cyclomethicone, dimethicone, alcohol, vitamine-E acetaat, sodiumsulfaat.

 

Alter Ego voor mannen - de vertrouwde formule met 3 menselijke feromonen

feromonen.nl - alter ego voor mannen - 284x420px_20160411152335
Bestel
  • Beschrijving

Een potente combinatie van de drie meest werkzame feromonen; 1,5 mg (0,020%) Androstenon, 1,125 mg (0,015%) Androstenol, en 0,75mg (0,010%) Androsteron. Een totaal van 3,375mg pure feromonen per flesje. Laboratorium gecertificeerd en gegarandeerd!

Het is gebleken dat Alter Ego een erg stabiel product is dat consistentere resultaten oplevert dan andere feromonenconcentraten. Dit betekent dat het effect dat het vandaag op iemand heeft over het algemeen ook later opgeroepen zal worden.

Alter Ego voor mannen is licht geparfumeerd. Deze geur vervliegt binnen korte tijd, maar de feromonen zelf blijven nog vele uren doorwerken!

 

Inhoud 7,5ml

 

 

Alter Ego voor vrouwen - de vertrouwde formule voor vrouwen met 3 menselijke feromonen

feromonen.nl - alter ego voor vrouwen - 284x420px_20160411152355
Bestel
  • Beschrijving

Het eerste product in zijn soort met een krachtige combinatie van de drie meest effectieve menselijke feromonen (0,010% Androstenon, 0,020% Androstenol, en 0,015% Androsteron)op oliebasis. Laboratorium gecertificeerd en gegarandeerd!

Het feromonengehalte van de versie voor vrouwen is ook geschikt voor jongere mannen, of voor degenen die aandacht zoeken van jongere dames. Alter Ego voor vrouwen heeft een hoger Androstenol (het feromoon dat een uitstraling van vriendelijkheid, betrouwbaarheid, en aantrekkelijkheid geeft) gehalte, en een verhoudingsgewijs lager Androstenon gehalte.

Alter Ego voor vrouwen is licht geparfumeerd. Deze geur vervliegt binnen korte tijd, maar de feromonen zelf blijven nog vele uren doorwerken!

 

Inhoud 7,5ml

 

PPA voor mannen - Androstenon voor de alfa man

feromonen.nl - ppa voor mannen - 284x420px_20160411152432
Bestel
  • Beschrijving
Androstenon is één van de meest bekende mannelijke feromonen. Het zendt een zeer sterk signaal uit van de alfa-man en kan sensuele reacties oproepen, vooral bij vrouwen boven de dertig.

PPA voor mannen bevat enkel Androstenon en moet daarom met mate worden gebruikt om een ‘overdosis’ te voorkomen. Een paar druppels zijn voldoende voor het gewenste effect.

 

15ml fles met 2,25mg feromonen.

 

PPA voor vrouwen - Androstenol en copulinen voor de Grrrr... mannen

feromonen.nl - ppa voor vrouwen - 284x420px_20160411152450
Bestel
  • Beschrijving

Androstenol is één van de voornaamste vrouwelijke feromonen, waardoor mensen zich gemakkelijker openstellen voor jouw charmes. Androstenol maakt mensen vriendelijk en praatgraag, doordat het de drager betrouwbaar en aardig doet overkomen. Voor extra effectiviteit bevat PPA voor vrouwen tevens een hoge concentratie Copulinen om mannen aan te trekken – 0,005% menselijke copulinen per gewicht. Copulinen roepen de GRRR in mannen op!

 

15ml fles met 2,25mg feromonen.